Design og layout – facadeskilte

SRI Sign Solution A/S er gerne med helt fra starten, når det drejer sig om at skabe en stærk profilering. Vi tilbyder at lave et design og layout, der nøje viser, hvordan dine facadeskilte vil komme til at se ud i virkeligheden.

Har du selv et forslag til facadeløsningen, kan du indsende egne filer, som vi kan tage udgangspunkt i. Velegnede filformater er: AI (Adobe Illustrator), EPS (Encapsulated PostScript) eller DXF (AutoCad). I forbindelse med print-opgaver er også PDF-filer, JPG-filer og TIFF-filer egnede, blot opløsningen er på min. 300 dpi.

Hvad angår farve og skrifttype på skiltene er mulighederne uendelige. Valget afhænger naturligvis af, hvilke signaler skiltet/skiltene skal udsende – og fra hvilken afstand, skiltet skal kunne ses og læses.

Kontakt til myndighederne

I nogle områder (og specielt i bykernerne) kan der være meget stramme regler for opsætning af facadeskilte.

Nogle af de begrænsninger man kan komme ud for er, at skiltene ikke må have blanke reflekterende overflader, at der kun må komme lys igennem tekster og ikke hele skilteflader etc., men mest almindeligt er det, at myndighederne stiller krav om at skiltningen skal passe til arkitekturen, således at skiltningen ikke dominerer bygningen.

SRI Sign Solution A/S tilbyder at tage kontakt til myndighederne for at undersøge, hvilken lovgivning der findes i dit område.

Hvilken type lys?

I langt de fleste skiltetyper anvender vi effektive LED-dioder med et meget lavt strømforbrug. I skiltekunst har vi dog også monteret neon, hvor det har været mest hensigtsmæssigt.