SRI startede som enkeltmandsfirma under ret små kår helt tilbage i 1953. SRI er en forkortelse for “Skandinavisk Reklame Industri”, som var firmaets oprindelige navn.

I 1962 tog Hans Nørskov ansættelse i skiltefirmaet, og sammen med en kompagnon overtog han firmaet i 1970. Dette blev startskuddet til, at SRI gennemgik en rasende udvikling. De første salgskonsulenter blev ansat og produktionen af lysskilte blev indledt. En produktion, som virksomheden snart opnåede høj faglig ekspertise i. Firmaet har siden udvidet sine aktiviteter til at være landsdækkende, samtidig med, at en stor del af produktionen eksporteres. Hans Nørskov overtog i 1983 selv firmaet, og i 1991 var det efterhånden blevet tid til et generationsskifte, hvorfor sønnerne Allan, Jan og Flemming blev medejere af virksomheden. I 1994 var generationsskiftet gennemført, og Flemming Nørskov har siden da været virksomhedens administrerende direktør.

I 2008 ændrede Esbjerg-virksomheden navn til SRI Sign Solution A/S. Takket være virksomhedens mangeårige erfaring og knowhow kan vi i dag tilbyde markedets bedste kvalitet inden for skilteløsninger. Virksomheden har altid forstået at følge med tiden, og de dygtige medarbejdere ser det som en udfordring løbende at komme med nye idéer og udvikle nye skilteløsninger til sine kunder.

Her kan du se, hvordan vores logo har set ud gennem de seneste årtier:

SRI Sign Solution - logo siden 2008