SRI Sign Solution A/S har en bundsolid økonomi. Det har gennem en årrække resulteret i, at virksomheden har modtaget en række anerkendelser og priser, som vi er både stolte over og taknemmelige for.

AAA rating

Siden 2013 har SRI Sign Solution A/S modtaget den højest opnåelige kreditrating fra Bisnode, nemlig kreditratingen AAA. For at få den højeste kreditrating skal økonomien være sund. Kreditratingen er nemlig et udtryk for både kreditværdighed og evne til at overleve.

Den gode kreditrating betød i 2017, at vi modtog et AAA-sølvdiplom. Et sølvdiplom gives til virksomheder, der 5 år i træk opnår kreditratingen AAA.

I 2022 fik vi udskiftet 9-tallet med et 10-tal på diplomet. Det betyder, at vi modtog et AAA-gulddiplom. Gulddiplomet blev fornyet i 2023, og dermed har vi haft den højest mulige kreditrating AAA de sidste 11 år.

AAA kreditværdighed - SRI Sign Solution A/S

Gazellevirksomhed

I 2017 toppede SRI Sign Solution A/S AAA-ratingen med en Gazellekåring fra Børsen. Som Gazellevirksomhed har vi haft positiv vækst hvert år i mindst 4 år – og minimum en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet set over hele perioden.

SRI Gazelle 2017

Succesvirksomhed 2019, 2020 og 2023

Både i 2019, 2020 og 2023 har vi modtaget en pris som “Succesvirksomhed“. Prisen er indstiftet af BDO og Spar Nord.

Prisen og statuetten tildeles i alt 1000 SMV-virksomheder i Danmark, som besidder det DNA, der skal til for at være en succes i dansk erhvervsliv.

Det betyder, at man skal kunne præsentere:

  • Vækst i resultat før skat gennem de seneste fem år
  • En soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i egenkapitalen målt over de seneste fem år
  • Evne til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.
Succesvirksomhed 2023 - SRI Sign Solution A/S

Årsregnskaber

Priser og belønninger er rare at få. Og kombinationen af vækst og maksimal kreditværdighed giver os mulighed for at træffe de rigtige beslutninger uden at skæve nervøst til kassekreditten. Handlefriheden gør det muligt at iværksætte strategiske tiltag, som skaber grobund for at vi kan forblive en sund virksomhed. Vores økonomiske resultater viser vi gerne frem. Derfor kan du her downloade vores regnskab for de seneste 3 regnskabsår.