SRI Sign Solution A/S har en bundsolid økonomi. Det har gennem en årrække resulteret i, at virksomheden har modtaget en række anerkendelser og priser, som vi er både stolte over og taknemmelige for.

AAA diplom - nu 7 år - SRI Sign Solution A/S

AAA rating

Siden 2013 har SRI Sign Solution A/S modtaget den højest opnåelige kreditrating fra Bisnode, nemlig kreditratingen AAA. For at få den højeste kreditrating skal økonomien være sund. Kreditratingen er nemlig et udtryk for både kreditværdighed og evne til at overleve.

Den gode kreditrating betød i 2017, at vi modtog et AAA-sølvdiplom. Et sølvdiplom gives til virksomheder, der 5 år i træk opnår kreditratingen AAA.

I 2019 har vi fået udskiftet 5-tallet med et 7-tal på diplomet. Det betyder, at vi nu gennem 7 år har modtaget den højest opnåelige kreditrating AAA.

Gazellevirksomhed

I 2017 toppede SRI Sign Solution A/S AAA-ratingen med en Gazellekåring fra Børsen. Som Gazellevirksomhed har vi haft positiv vækst hvert år i mindst 4 år – og minimum en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet set over hele perioden.

Succesvirksomhed 2019

I september 2019 modtog vi en pris som “Succesvirksomhed 2019“. Prisen er indstiftet af BDO og Spar Nord.

Prisen og statuetten tildeles i alt 1000 SMV-virksomheder i Danmark, som besidder det DNA, der skal til for at være en succes i dansk erhvervsliv.

Det betyder, at man skal kunne præsentere:

  • Vækst i resultat før skat gennem de seneste fem år
  • En soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i egenkapitalen målt over de seneste fem år
  • Evne til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Årsregnskaber

Priser og belønninger er rare at få. Og kombinationen af vækst og maksimal kreditværdighed giver os mulighed for at træffe de rigtige beslutninger uden at skæve nervøst til kassekreditten. Handlefriheden gør det muligt at iværksætte strategiske tiltag, som skaber grobund for at vi kan forblive en sund virksomhed. Vores økonomiske resultater viser vi gerne frem. Derfor kan du her downloade vores regnskab for de seneste 3 regnskabsår.