Vi ønsker at vise vores hjælp og støtte til mennesker, der er i nød eller har alvorlig sygdom tæt inde på livet. Derfor har vi hos SRI Sign Solution A/S valgt at støtte følgende formål:

Vi støtter Ukraine via Røde Kors - SRI Sign Solution A/S

Krigen i Ukraine berører os alle dybt, og vi støtter ofrene i Ukraine via Røde Kors. Røde Kors er til stede i hele Ukraine og gør alt, hvad de kan for at hjælpe mennesker med akut behov for nødhjælp. De uddeler rent vand, mad og hygiejnepakker, giver beskyttelse, yder førstehjælp til sårede, yder psykisk førstehjælp til bange og desperate civile, uddeler kontantbeløb til familier på flugt, hjælper med vandforsyning, støtte og udstyr til hospitaler og klinikker samt reparerer vital infrastruktur så som vandledninger og pumpestationer.

UNICEF erhvervshjælper - SRI Sign Solution A/S

UNICEF støtter de mest udsatte børn i verden. Også de børn, der er allersværest at nå. Vi har valgt at blive Erhvervshjælper i UNICEF, fordi vi mener, at vi har et fælles ansvar for at sørge for, at børn og unge bliver udrustet med de rammer, evner og muligheder, de skal bruge for at bygge en bedre fremtid for sig selv, deres familier og lokalsamfund.

SRI Sign Solution A/S er Erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse. Vi ønsker at støtte forskningen på kræftområdet og bidrage til, at patienter og pårørende kan få den hjælp, de har brug for.