SRI har papir på at være Danmarks mest kreditværdige skiltefirma

De tre A’er fra kreditvurderingsfirmaet Bisnode er eftertragtede. De er nemlig beviset på, at økonomien i firmaet er bundsolid. AAA er den højeste kreditvurdering og betegner en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Hos SRI Sign Solution har vi fået denne vurdering af Bisnode – igen igen igen. Det betyder, at vi kan bryste os af noget så fint som et sølv-diplom i kreditværdighed. Og i denne forbindelse betyder sølv ikke, at vi er anden bedst, men at vi har været blandt de allerbedste i mindst frem år. Og det er der ingen andre skiltefirmaer i Danmark, der kan matche.

SRI er 1 ud af 1 i sin klasse

“Blandt alle danske firmaer i vores branchekode, er vi faktisk den eneste, der har gjort sig fortjent til sølvdiplomet, fortæller direktør Flemming Nørskov fra SRI Sign Solution. “Vi går egentlig ikke så meget op i, at vi er den eneste – bortset fra at det selvfølgelig ser flot ud på diplomet. Vores fokus er 100% på vores egen forretning. Det vigtigste er naturligvis at vi driver en sund virksomhed med gode produkter, tilfredse kunder og med leverandører, der er stensikre på at få betaling for varer og ydelser leveret til os.”